Page 3 - e-book_Raport_Najlepsze_Restauracje
P. 3

NAJLEPSZE
                                                                                      Kuchnia polska i dietetyczna                               RESTAURACJE
                                                                                                                                                  HOTELACH
                                                                                      Wyjątkowym zainteresowaniem                                W POLSKICH
                                                                                      cieszy się pieczony codziennie                               SPA
                                                                                      na miejscu wyśmienity chleb.
                                                                                      Posmarowany wyrabianym tutaj
                                                                                      masłem, przywodzi na myśl
                                                                                      smaki dzieciństwa. W wędzarni   rolnicy hodują króliki, które stanowią waż-
                                                                                      Afrodyty pachnie świeżą rybą ze   ny element menu w stylu Slow Food.
                                                                                      stawów właścicieli obiektu, a szef   W Afrodycie goście mogą wybrać odpo-
                                                                                      osobiście dogląda każdą sztukę.   wiednią dla siebie kuchnię – przepyszną
                                                                                      Gospodarstwo rybackie w Ziele-  i opartą na polskich tradycjach lub nie mniej
                                                                                      nicy dostarcza pstrągi i jesiotry.   wyrafinowane menu tworzone w oparciu
                                                                                      Kremowe, wytwarzane metodą      o dietę strukturalną dr. Bardadyna.
                                                                                      tradycyjną lody od pani Jadwigi
                                                                                      Czerwczak są doskonałym uzupeł-  Z kuchni do SPA
                                                                                      nieniem deserów.                Dopełnieniem udanego wypoczynku w tej
                                                                                       – Korzystamy z darów natury,   oazie spokoju jest wyjątkowe SPA, jedno
                                                                                      sami zbieramy grzyby z okolicz-  z pierwszych autoryzowanych miejsc firmy
                                                                                      nych lasów, pędy sosny i kwiaty   Thalgo. Zabiegi oparte na naturalnych ko-
                                                                                      czarnego bzu, akacji i mniszka   smetykach cieszą się ogromnym powodze-
                                                                                      lekarskiego do syropów – opowia-  niem. Zabiegi na ciało i twarz  to relaks oraz
                                                                                      da Szef Kuchni, Tomasz Tomiuk,   odnowa nie tylko fizyczna, ale też ukojenie
                                                                                      wirtuoz smaków i kreator oryginal-  dla duszy. Dużym zainteresowaniem cieszą
                   AFRODYTA SPA OD KUCHNI                                             nych potraw.                    się też masaże orientalne, wykonywane
                                                                                                                      przez masażystów z Bali, Tajlandii, Filipin
                                                                                       – Każdy sezon obfituje w nowe
                                                                                      przetwory, co roku przybywa     i Indii oraz autorskie, rosyjskie terapie mio-
                 Filozofia Afrodyta SPA & Wellness Resort to życie zgodne z naturą,   ponad 5 tys. słoików – dżemów,   dowe. W weekendy do dyspozycji gości jest
           z przemianami pór roku i żywiołami. To, co nas otacza to największe bogactwo,   konfitur, przecierów, syropów,   ponad 20 terapeutów i kosmetologów.
                           z którego warto czerpać, by zadowolić gości.               marynat. Dzikie maliny, wyrasta-  Afrodyta SPA to miejsce i pracownicy
                                                                                      jące w naturalnym i ekologicznym   z misją: pomagają ludziom, zmieniają ich
                                                                                      otoczeniu to doskonały składnik   świat, dbają o ich zdrowie i urodę. Inspiru-
                                                                                      potraw Afrodyty. Specjalnie dla nas   ją do pozytywnych zmian w życiu!


           Afrodyta SPA & Wellness Resort to niezwy-  jej trzy poziomki. Większość produktów
           kłe miejsce, w którym można doskonale   wytwarzana jest na miejscu, z zachowa-
           wypocząć, skorzystać z zabiegów SPA oraz   niem tradycyjnych receptur, a jednocześnie
           zdrowo, a przede wszystkim smacznie się   w zgodzie z nurtem Slow Food. Najlepsze               Afrodyta SPA & Wellness Resort
           odżywiać. Tutejsza kuchnia została doce-  produkty do wyrobu serów, wędlin i prze-          ul. Grunwaldzka 46,  69-220 Ośno Lubuskie
           niona przez Magdę Gessler, która przyznała   tworów pochodzą od okolicznych rolników.      tel.: +48 95 757 62 81, rezerwacje@afrodyta-spa.pl


                                                                                         www.afrodyta-spa.pl
   1   2   3   4   5   6   7   8